Over Hemo

Ik heb een passie voor koken, zit bomvol frisse ideeën en wil graag klaar staan voor mijn familie, vrienden en klanten.

Als tiener ben ik uit Armenië naar Nederland gekomen. Mijn Armeense roots en gastvrijheid zijn voor mij nog steeds heel belangrijk. Ik heb graag persoonlijk contact met mijn klanten en wil zorgen voor een stukje verbinding in het kleine Brabantse dorpje Eethen, waar ik samen met mijn gezin woon.

Ik geniet van koken en sushi is thuis echt favoriet. Ik maak het dan ook al jaren zelf klaar. In 2015 werd bij mij de ziekte Multiple Sclerose ontdekt. Door mijn lichamelijke klachten en de onzekerheid over het verloop van mijn ziekte, moest ik mijn werk in de beautybranche stopzetten. Dankzij nieuwe medicijnen voelde ik me in 2019 een stuk beter en wilde graag weer gaan werken. Wel wilde ik daarbij flexibel zijn en mijn eigen tijd kunnen indelen voor een goede energiebalans. Zo ontstond het idee voor Sushi by Hemo. Tijdens de corona-pandemie nam mijn bedrijf een vogelvlucht.

Inmiddels hebben we al veel klanten mogen verrassen met onze heerlijke sushi. Ook hebben we verschillende evenementen mogen cateren, waaronder een prachtige bruiloft op Kasteel Dussen. Tienduizenden stukjes sushi verder en nog steeds sta ik met liefde in de keuken.

Even geen zin om te koken of wilt u gewoon genieten van goede, verse sushi? Nieuwsgierig wat we kunnen betekenen voor uw event? Neem dan contact met ons op!

Face it. MS is zenuwslopend. Doneer nu.

Er zijn 25.000 mensen met MS in Nederland. Met 25.000 verschillende gezichten. MS kan elk moment toeslaan. Bij iedereen. Zolang er geen oplossing voor MS is, strijden wij door. We zetten ons in voor een beter leven voor mensen met MS. Onze toekomstdroom is een wereld zonder MS. Om die toekomstdroom werkelijkheid te laten worden, zijn we afhankelijk van giften, donaties en sponsors. Elke bijdrage maakt een verschil.